Idag och igår har förlaget stått och signerat böcker på bokhandeln i Katrineholm… Årets Julrusch har varit lugn och koordinerad kan man konstatera. Kanske har de många grådagarna mellan fredag och julafton, faktiskt 5 stycken, gjort att de flesta julruschare har hunnit ifatt sig själva och kunnat ta sig tid att handla i lagom mak detta år… Förlaget hade en trevlig måndagseftermiddag på Hjalmar Petterssons Bokhandel i Katrineholm. och även tisdagsförmiddagen blev efter ottans angelägna tandläkar besök (tack Håkan och Christina) lättsam och riktigt julmysig. Bokköparna strömmade förbi, samtalen blev många och allehanda bekantingar och läsare dök upp. Där fanns grevar och grafiker, skollärare, tandläkare sjukgymnaster, redaktionschefer, chaufförer och järnvägsfolk. Ja till och med en finansminister med för dagen utslaget hår – lös och ledig – gick där och mös, långt bort från finanskrisens centrum.
Bokhögen på vårt bord blev allt lägre och när man nu sitter här, dan före dan, och skriver blogg och bakar marsinpankonfekt så kan förlaget se tillbaka på en balanserad trivsam julrusch som därmed får avsluta aktiviteterna för detta år…

Sååå då återstår väl bara att önska alla läsare En God Jul…

Och nu åter till marsipanen….

Blog Image